Aflevering 129: Uit een vliegtuig springen - met Floor de Goede alias Flo

Uit De Eeuw van de Amateur
Ga naar: navigatie, zoeken
Uit een vliegtuig springen - met Floor de Goede alias Flo

Nummer: 129

Uitgezonden op: 28 februari 2020

Presentatie: Botte Jellema en Ype Driessen

Gast(en): Floor de Goede


Luisteren

Cover129.jpeg

Een podcast over: als het kut is kan je altijd weer weg gaan; met Bas Heijne naar het Boekenbal; dat Ype Flo's schuld is; het geheime tag-systeem van Fotostrips.nl; geluiden in de sportschool; bloemen overhandigen aan een artiest; Babylonische taalverwarring, met andere woorden: gezeik.

Rubrieken[bewerken]

Aanvullingen & correcties[bewerken]

  • Antonia bedankt voor het winnen van het album Very van de Pet Shop Boys. Deze prijsvraag was uitgeschreven in Aflevering 125 over de Pet Shop Boys.

Het Theezakje[bewerken]

  • Welke spelletjes speel jij het liefst?

Antwoord: Flo woont samen met een grote spelletjesliefhebber. Ype raadt Dog aan. Andere aanraders: Weerwolven van Wakkerdam met Joost Lubach als spelleider, Het Namenspel/Hoedenspel, Jozias van Aartsen (maar alleen met voldoende alcohol), Dierengeluidenspel

Eeuw-o-foon[bewerken]

  • Seks met bekende Nederlanders - Via Twitter schrijft Pieter dat hij twee keer uitgebreid gezoend heeft met Pim Fortuyn.
  • Flo's rol in Ype's rise to fame
  • De verbouwing van de sportschool van de sterren - Tip: als je naar een sportschool wilt met minder machocultuur moet je naar de sportschool naast het revalidatiecentrum.
  • Schaamteverhalen - Maria Kraaijkamp belt in met een schaamteverhaal waarin het uitreiken van bloemen na een voorstelling helemaal misliep. Ze komt ook nog even terug op haar verhaal over Engelenvleugels op de theatercamping waar ze in Aflevering 112 over inbelde.
  • Ondertiteling van films en series - Ralf leert Italiaans en kijkt daarom soms films en series met Italiaanse ondertiteling maar dan blijkt dat de vertaling in de audio en de ondertiteling niet hetzelfde zijn. In het gesprek naar aanleiding van dit bericht worden de volgende series/films besproken: Ares, Penoza, The Island, Suits, Sex Education, Silence of the Lambs en The Good Place.

Shownotes[bewerken]

Vorige aflevering:
Aflevering 128: Agrarische Momenten
Afleveringen:
Aflevering 129: Uit een vliegtuig springen - met Floor de Goede alias Flo
Volgende aflevering:
Aflevering 130: Tot in het theater!