Aflevering 196: Opstartaflevering

Uit De Eeuw van de Amateur
Ga naar: navigatie, zoeken
Aflevering 196: Opstartaflevering

Nummer: 196

Uitgezonden op: 13 augustus 2021

Presentatie: Botte Jellema, Ype DriessenLuisteren

Cover196.jpg

We zijn er weer, nog in zomerstemming maar wel met alvast een opstartaflevering. We introduceren een nieuwe rubriek, One small step, of misschien A giant leap for kgggpffll. We hebben vakantieverhalen, over vegetarisch eten in Frankrijk en over een ongewenste zuurbaby. Bottes beugel is eruit en Ype kan in zwembaden duiken, al stond dat zwembad even later vol, eh, water. Dit en meer in een hagelnieuwe, frisse en fruitige Eeuw!

Je kunt vanaf heden (augustus 2021) nog goedkoper Vriend van de Show worden! Voortaan kun je ook per maand betalen (€2,50 p/m), maar wanneer je per jaar blijft betalen krijg je de twaalfde maand gratis. Kijk voor meer informatie op www.vriendvandeshow.nl/eeuw.

Rubrieken[bewerken]

One small step[bewerken]

In de nieuwe rubriek One small step kun je een antwoord insturen dat de volgende zin aanvult: Ze kunnen wel een man op de maan zetten, maar ze kunnen niét...

Eeuw-o-foon[bewerken]

  • Maria Kraaijkamp is net terug van vakantie, en maakte in het huis van vrienden waar ze logeerde een gigantische beschadiging in het granieten aanrechtblad omdat ze de waterkoker wilde ontkalken.

Shownotes[bewerken]

Vorige aflevering:
Aflevering 195: De mysteries van de meerkoet
Afleveringen:
Aflevering 196: Opstartaflevering
Volgende aflevering:
Aflevering 197: Verdwenen figuurzagen en protesterende printers - met Maria Kraaijkamp